Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

arahat

7. 9. 2009 14:23
Tohle na mě moc....

Svým jednáním si vytvořit obraz političky, která udělá cokoli, aby se dostala ke korytu a pak si v blogu stěžovat, jak to mají ženy těžké, dávat příklady s Máří Magdalénou a napsat, že ženy jdou do politiky proto, aby byly prospěšné druhým, jak jsou nezáludné - z toho se mi zvedá žaludek. Paní Zubová, pochopte prosím, že Vám NIKDO po tom, co jste jako politička předvedla, nevěří a že pro zachování alespoň Vaší minimální cti je JEDINÝM řešením z politiky odejít!!!

0 0
možnosti

Thingie

6. 9. 2009 10:03
Nevim proc, ale

po precteni diskuze, mam hned lepsi naladu. Je pro mne zadostiucinenim, ze lide ruzneho veku ci povolani a co je jeste slibnejisi, studenti, pochopili, co nam tato pani, schovavajici se za rousku boje za rovnocenne prilezitosti, svym podlym jednanim ve svete udelala za obraz, kdyz uz jsme u toho malovani;-).  Zrada, kterou vymyslel Jidas, ktera se stale zdokonalovala a to jak nasilne v r. 38, 68, tak dobrovolne viy. "nase" pani.Byli jsme v pozici, kdy jsme spolurozhodovali nejen o osudu ceskeho piskoviste, ale meli jsme moznost Evrope a svetu dokazat, ze to snami neni zase tak spatne. Myslim, ze jsme to zvladali, ale nebylo to slavne. Ovsem to, co se stalo, vyrazilo dech asi vsem soudnym spoluobcanum a nejen jim. Francouzi, Rakusaci , Nemci, si jen s ulevou oddechli, ze je to u nas v "poradku" a priste Schweikum radeji nic nesverovat! Prijdte k volbam pani ZUBOVE podekovat !

0 0
možnosti

Next Apache

6. 9. 2009 9:40
olinko

tak bude to foto vaší p....e, nebo ne?

0 0
možnosti

Next Apache

6. 9. 2009 9:40
Re: olinko

podle čeho jiného si vás vybrat při volbách?

0 0
možnosti

DanielPuschman

6. 9. 2009 9:37
nevážená a nemilá paní Zubová

Tak vypadněte z politiky, když to tam máte těžké. Hodně lidí by to uvítalo. A mám pro vás překvápko: nikoli proto, že jste žena, ale proto, že nemáte charakter a jste prostě výstavní exemplář špatného politika dneška. Lidé jako vy do parlamentu prostě nepatří. Měla byste se vůbec stydět chodit po ulici.

A dodatek: schopná žena se do politiky dostane, aniuž by potřebovala nějaké slabomyslné kvóty. O tom, jak katastrofický dopad tyto kvóty mají, svědčí případ strany Zelených, kdy se do parlamentu a do funkcí dostaly naprosto nezpůsobilé osoby, jako vy, paní Kuchtová, paní Stehlíková a v neposlední straně Kateřina "Biomasa" Jacques.

Snažíte se hrát před volbami na sexistickou strunu? Je mi z vás nevolno. Pan Paroubek opět jednou prokázal, co je zač, tím, s jakou politickou spodinou se spojuje.

0 0
možnosti

Next Apache

6. 9. 2009 9:43
Re: nevážená a nemilá paní Zubová

To vona jenom sranduje. Sedí na řiti ve sněmovně, v kabelce tampóny,v hlavě ptáky,  čumí nepřítomně před sebe, občas hlasuje a bere za to dobrý peníz. A ešče tady vyplakává.;-D

0 0
možnosti

milamac

6. 9. 2009 9:21
Soudružko, Kvóto Zubová

jste Paroubkův hlas nebo nejste Paroubkův hlas? Protože možná zítra se k těm KVÓTÁM nebudete hlásit.

0 0
možnosti

spalovac

6. 9. 2009 8:54
Tak jste nebo nejste Paroubkův hlas

mám v tom trochu hokej a nevím jestli je pro vás dnes správné to co před pár lety ještě nebylo :-)

0 0
možnosti

Léčitel pitomců

6. 9. 2009 8:52
Ženy to mají v politice těžké

Ženy to mají v politice těžké - vystřídají všechny levicové strany, prolezou desítky análních otvorů a uspokojí desítky politických hňupů, zfalšují svou podobu na billboardech a stejně z toho žádná trafika a bezpracný život na úkor druhých nekápne... Rv

0 0
možnosti

Blacksatin

10. 9. 2009 6:28
Re: Ženy to mají v politice těžké

A nejen podobu. Paní ZUBOVOVÁ falšuje i své jméno, máme-li důsledně přechylovat. Pan (soudruh) manžel má krásné ruské jméno ZUBOV, nikolivěk Zub. Faleš nad faleš, jazyk zmije.

0 0
možnosti

wartas

6. 9. 2009 8:31
Jdi do zadního otvoru těla.....

 kde se zádům slušně přestává říkat.Takovou jako jsi Ty jsme tu již mali až moc.

 Takové na pranýř a náležitě ztestat jako nevěstku-  prodejnou ženu. Takové v naší

 zemi a  ani v politice nepotřebujeme. Poplatnou cizí zemi a za cizí peníze. Hanbou

 se propadni a nevylízej. RvRv

0 0
možnosti

MICHAL

6. 9. 2009 7:16
Absurdní

Takové zjednodušení je možné číst snad jen s pera paní Zubové....paní Zubová nám tímto článkem říká že jsou pouze tři charakterové typy lidí.Muži a ženy. A paní Zubová.Myslím, že vše je výhradně otázkou inteligence.

0 0
možnosti

DISK

6. 9. 2009 5:30
Nerozumím podobným posteskům

  hlavně proto, že je vše otázkou volby, nikoliv kvót.

 Navíc mi přijde velmi vtipné, že zrovna teď autorka píše do blogu podobný spot - zkrátka lituji ztraceného času, který jsem čtením ztratil.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS