Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cyberpunx

2. 9. 2009 23:50
to má být volební program???

Opravdu si myslíte, že je to aktuální volební téma, které zajímá tento národ??? 8-o

0 0
možnosti

Dr_A

2. 9. 2009 12:17
proboha

to nemyslí vážně...

0 0
možnosti

parat

1. 9. 2009 18:41
Soudružko Zubovová

je pravdou, že se rozvědka zajímala především o vaši rodinu a to, co prohlásila, se týkalo především vás? A je pravdou, že záhadné peníze proudí na vaše volby z těchto zvláštních fondů, i když se k nim zatím hlásí pan podnikatel reklamista?

0 0
možnosti

Jan Vrana

1. 9. 2009 9:07
Penize

Od teto osoby bych spise cekal verejnou omluvu za skody napachane v politice, ale to se u nas nenosi. Nosi se knihovna. Kdyz se ji tak libi, tak at rekne Soukupovi, at ji tu knihovnu postavi. Byly by to stejne vyhozene penize, jako podporovat tuhle anarchistku nebo agentku ve volbach.

0 0
možnosti

David Rektorys

31. 8. 2009 20:30
go away!

Zubová nesnaž se tvářit jako politička, jsi jen nastrčená loutka, která patří mezi politický odpad. Jsi jen další kandidátka na facebookovské politické papuče!

0 0
možnosti

pepinuvhrnec

31. 8. 2009 10:56
0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

31. 8. 2009 9:01
Podívejte se

Když se zfixluje architektonická soutěž (změny podmínek v průběhu soutěže, nevyjasněné okolnosti s osudem vítězného návrhu - ne projektu, tak daleko se Kaplický nikdy nedostal), tak asi nebude nejlepší varianta "postavit za každou cenu". Se stejnou logikou byste, milá paní, mohla tvrdit, že pan Wolf sice tu dotaci zneužil, ale když ta, z internetu opsaná, studie je tak "fantastická a přínosná", tak bychom vlastně měli p. Wolfovi odpustit s tím, že jeho zásluha spočívá v tom, že ji "znovuobjevil" pro českou širokou veřejnost.

Když jde o politické body, tak se hodí i "dvojí metr", že? 8-o

0 0
možnosti

Petrbuk

30. 8. 2009 12:19
Kaplického knihovna - věčné téma k diskusi?

Jistě to ještě dlouho bude téma k diskusi, tedy pakliže z tohoto téma půjdou ještě vytřískat nějaké politické body.

Pokud jsem si dobře pamatuji nebyla soutěž regulérní, byla řada nejasností s barvou objektu (žlutozlatá, fialová a potom zelená), poměr výšky stromů a okolních objektů k výšce budovy (prý chyba modelu - viz fotka modelu v textu) atd. Chybí zcela zásadní vyjádření památkářů, ovšem těch se nikdo na jejich názor nezeptal. Cena stavby je odhadnuta na cca. 2,3 miliardy Kč (jenomže jde o odhad z architektonické studie, reálně bych k tomu připočetl min. 50%), v současné době však chybí peníze všude, a tak by mě zajímalo paní Zubová kdopak to asi zaplatí?

  

0 0
možnosti

pavelthelong

30. 8. 2009 11:21
hmmmmm

pokud politik pred dulezitymi volbami nahle zacne pouzivat novy druh komunikace, je to jiste proto, aby se zviditelnil. Pani Zubova jzapadla bohuzel do kategorie politiku typu "Herostrates", cili tech, kteri se zviditelni jen jednou jedenkrat a pak se zavre hladina. Bohuzel jako u Herostrata zustane po ni pouze jeji ucast na sestreleni vlady-coz v predchozim bloggerskem prispevku sama mohutne, ale bez uspechu vysvetluje.....je mi lito, pani Zubova, ale vazne je konec Vasi aktivity na celostatni politicke scene a to i pres to, ze mate bohateho spozora (kdo to asi muze u nezavisle politicky jenom byt, ze?)

0 0
možnosti

Muf Puf

30. 8. 2009 11:07
Proč?

Si paní Zubovová neustále komolí příjmení? To se její manžel jmenuje Zub? Nebo se stydí za to, že si vzala okupanta?Rv;-€

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
PhDr.Olga Zubová - politička

Seznam rubrik