Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

kossacek

31. 8. 2009 10:04
Zubovová škodí ČR!!

Drzost této dámy je opravdu nekonečná. Paroubek si z ní dělá druhý živý štít (po paní Petře) skrze který může šířit svojí demagogii a špínu. Myslíte si paní Olgo, že Vám může někdo onu směšnou historku s kauzou Wolf věřit? Že se ve Vás po tom, co jste potopila reformy které mohli ušetřit miliardy pohlo svědomí a potopila jste vládu kvůli 10 mil.? Jsou to tak samoúčelné historky, odpoutávající pozornost od skutečných problémů ČR až se mi chce brečet. Také jste jaksi pozapomněla zmínit, že pan Wolf byl zvolen za stranu na jejíž kandidátce nyní za odměnu kandidujete. Ale hlavně, že jste nezapomněla zmínit jméno Dalík a to, že se někdo v soukromí opaloval nahatý. Myslím, že kurzy populismu a demagogie konaných v Lidovém domě jste musela absolvovat na výbornou.R^

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

31. 8. 2009 8:43
blog je sice proti Kodexu bloggera, ale ...

.... je tak zábavný. Pokud toto opravdu psala pí Zubová, tak má opravdu problém s vnímáním reality. Já bych si například netroufnul zavšeobecňovat a dělat "tiskového mluvčího" za všechny ostatní obyvatele EU. Že nezaznamenala nic o tom, že "Musím říct naprosto zodpovědně, že lidem v Evropě je pád Topolánkovy vlády úplně lhostejný. Neznají bývalého premiéra. Zpravidla neumějí jmenovat nikoho z našich politiků s výjimkou prezidentů Klause a Havla. O tom, že v ČR padla vláda, evropská veřejnost netuší."???

Tak to já jsem zaznamenal reakce, začínaly od poklepání prstem na čelo po nevěřícný údiv a otázku "proč?" Taktéž jsem měl šanci promluvit si s 2 lidmi z ČR, kteří dlouhodobě pracují v Bruselu (a nejsou to volení "zástupci lidu"). A nemám důvod jim nevěřit když mi povídali "že jsme si utrhli takovou ostudu, že si pověst budeme napravovat dalších 20 let". Ona občas i "virtuální realita" z Bruselu může ovlivňovat myšlení lidí.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

31. 8. 2009 8:52
Re: blog je sice proti Kodexu bloggera, ale ...

Ke kauze p. Wolfa - ta v šetření je, Vy se na 90% výsledky šetření nedozvíte, neb daňové řízení je neveřejné (aktivity ohledně dotace p. Wolfa šetří FÚ a případně, následně i Policie ČR). Jak tedy můžete tvrdit, že šetření "zastavil Dalík"? Dalík jen chtěl, aby si novináři nevymýšleli z nedostatku informací. To je totiž dost podstatný rozdíl proti vědění. Když p. Bursík v roce 2006 měl "aféru" s placením daní za svůj dům v Praze, tak jste, milá paní Zubová, mlčela. Správně, protože jste věděla 0,00nic. A jako jste mlčela tehdy, měla jste mlčet i dnes v kauze Wolf, protože opět víde 0,00nic. O vině/nevině rozhoduje někdo jiný, vše ostatní jsou jen představy projektované do reality na základě neúplných informací.

Kdybyste totiž nežila "v oblacích" a sklouzla do praxe, tak možná víte, že p. Wolf se, možná, dopustil něčeho, co české právo hodnotí jako krácení daně, to je sice trestné, ale především to musíte obviněnému dokázat. A to je poněkud těžší než "otevřít pusu a něco plácnout"

0 0
možnosti
P

Pietrolini

31. 8. 2009 8:07
Milá má

Mám pro Vás slabost.Jako pro ženu.

Myslím ale,že jako většina politiků,přeceňujete potřebu ostatních lidí se ráchat v těch žabomyších válkách o koryta,které vy politici provádíte. Většině lidí je naprosto jedno,jestli u koryta sedí Eva nebo Vašek,protože ve finále stejně zpívají společně.

0 0
možnosti
OU

31. 8. 2009 6:48
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
C

cojanato

31. 8. 2009 2:28
Paní Olinko, tady ten Váš referát,........

to je jen taková hříčka ?

Někdo v minulosti kabáty převlékal,

Vy převlékáte zas trička.

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

30. 8. 2009 22:30
Pláčete nad diskusí...

... přitom v ní máte obrázek plošné reakce čtenářů iDNES na svou osobu... přesně jak jste chtěla ve svém článku, kde vysvětlujete, proč si začínáte psát tento blogový deníček. Takovou reakci z bilboardové kampaně nezískáte... pod bilboardy s Vaší fotkou diskuse není, byť stojí podstatně více...:))

Navíc reakce nejsou jen vulgární a anonymní... všiml jsem si, že Vám tam píše zcela slušně i spousta registrovaných bloggerů (včetně mně), zato jsem si nevšiml, že byste byť jedinkrát na ně reagovala. Což je v bloggerské komunitě bráno jako nezdvořilost a arogance. Tak se nedivte.

0 0
možnosti
JS

Jana Kolářová

30. 8. 2009 23:51
Re: Pláčete nad diskusí...

R^

... vyjádřil jste to slušně, jasně, věcně.

Jen si myslím, že to paní Zubovová (anebo Zubova, chceme-li) ani nečte, protože není možné, aby ty dva blogy psala. Tak nestoudné texty nemohl psát jeden člověk... JK

0 0
možnosti
JF

Jaroslav Fikar

30. 8. 2009 20:15
.

Olgo podívej se, z lidí jako jsi ty se mi vážně zvedá kufr. Dokonce si tě tak moc nevážím, že nevidím důvod ti vykat. Je smutné, když ani Soukupovo-Berlusconiho miliony ti nepomůžou odpárat tu nášivku politické běhny, což? Ty fakt nemáš soudnost se tady ještě takhle prezentovat. Sice nemám pocit, že tenhle výplodek je tvoje práce, ale doufám, že se k tobě aspoň donese, co si vážení diskutéři podemnou o tobě myslí.

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

31. 8. 2009 8:47
Re: .

Joj,kdyby kandidivala za tu tvojí partaj...to by byla čupr holka,co?:-) PS.Tu paní volit nebudu,aby nedošlo k mejlce...

0 0
možnosti
N

Navara_IV

30. 8. 2009 19:52
Ta ženská má ale žaludek

:-/

0 0
možnosti
DS

kampak

30. 8. 2009 19:43
NEJSEM PAROUBKŮV HLAS

Vážení diskutéři, já bych přestala reagovat. Mám totiž pocit, že ta paní se tady objevila zcela účelově a za ní stojí tým analytiků a zvědavý JyRKA, aby zase mohli svou volební kampaň pozměnit podle jejich oblíbeného VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ. Ty sprosté lži, že se jako nic nestalo, že padla vláda za evropského předsednictví...Paní, minimálně i kdyby tam byli socani nebo krocani, nebylo by bývalo navenek moudré uprostřed hry měnit hráče. Měli jste si prát špinavé prádlo po předsednictví. Ta situace jen dokreslila obraz, jací jste jako politici kašpaři

S pozdravem z Vašeho trička, v němž jste se před časem producírovala -- NEJSEM PAROUBKŮV HLAS--- s Vámi končím, neboť i tady jste si tak trošku zalhala, a já se s lháři nebudu vybavovatEU

0 0
možnosti
OU

31. 8. 2009 6:56
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
PhDr.Olga Zubová - politička

Seznam rubrik