Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cenzuraslova

30. 8. 2009 18:49
Zubovová ,souhlas ale zeptám se Vaší na plakátech vyžehlené

tváře...1. KDE jste byla na smrt nemocná při frašce volba prezidenta...tou dobou ještě Vaše dcera kámošila s ženatým ODS poslancem Moravou - že ?...a za druhé nebylo by super ty stamiliony na verbování ovčanů před fraškou demokratické volby, kdy zloději naslibují hory doly - není lépe ty stamiliony věnovat třeba dětem na onkologii, aby nemuseli platit do kapsy doktorům jak SI uzákonil DOKTOR přeběhlík pohanka a lékárníkům jak se spolupodílel jednopoložkovej lékárník Cikrt ?....

0 0
možnosti
O

OpalenySpoluobcan

30. 8. 2009 17:32
co říci někomu,

kdo ani neví, jak se správně česky jmenuje, kdo se cpe k politickému korytu lhostejno v které straně, kdo ani neumí dojet do Prahy na volbu prezidenta, atd., atd. Snad jenom - přeji šťastnou cestu zpátky do Ruska!

0 0
možnosti
IR

yntelygent:-)

30. 8. 2009 15:32
Ach jo,

paní kolegyně, tady se rozdělují diskutéři a blogeři na několik skupin. Modří (ti serou oranžové a rudé), oranžoví (ti serou modré) a rudí (ti serou opět modré) - a pak jste tady VY!!! která serete všechny!!! Já osobně Vás považuji za prodejnou potvoru, která za místo na kanditátce je schopná dát čest i přesvědčení! V čem je rozdíl mezi Vámi a Brožovou? Já Vám to prozradím - Brožová se vzdala místa ve chvíli, kdy jí sami voliči poslali do háje, jenže Vy nemáte ani tolik slušnosti, abyste po mizérii, kterou jste předvedla v PČR zmizela. Vy a Jyrka budete příčinou prohry soc-dem ve volbách. A dobře nám tak, protože sklízíme, co jsme zaseli.Rv

0 0
možnosti
P

propter

30. 8. 2009 17:31
Re: Ach jo,

Konečně jednou trefná a přesná reakce na blog. Tu by si měli přečíst všichni diskutující, kteří se pod články velmi a velmi často jen mlhavě potácejí a neumějí se vlastně vyjádřit. Tady je v kostce celá diskutérská učebnice ! Blahopřeji,pane yntelygent . I ty expresivní výrazy tady sedí,jak pr*el na hrnci.

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

30. 8. 2009 14:46
Odpoved na Vas dotaz

Ptate se - "A mě pronásleduje otázka. Jak by hodnotili kritici, diskutéři a komentátoři situaci, kdybych ten pomyslný palec dolů neotočila? O čem by spekulovali? Chválili by mě? Nebo by se podivovali nad tím, že poslankyně nového politického subjektu (DSZ) hlasuje pro důvěru vládě, ke které nepatří? Nehledali by v tom zase nějakou podivnou historku?" - ODPOVED : Pokud by vlada 23.3.2009, tri mesice pred koncem naseho EU predsednictvi nepadala a nemelo to tak dopad na vnimani a spolehlivost - rozumejte stabilitu - nasi zeme v zahranici. Bylo by to velke spouste lidi uplne jedno a o Vas by se nestarala. Rovnez tak, bychom ted mely vladu s pravomoci jez by mohla ucinit opatreni k propadu deficitu. Proto by se o Vas nikdo nezajimala. Takhle jste se vsak stala ikonou a symbolem pady vlady, navic umocnenym draftem do CSSD nasledovanych oblepenim vsech moznych mist v Praze vasim porterem. Vite napriklad, ze se Jizni spojce ted kvuli Vam rika ZUBOLAND? Hadejte proc?

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

30. 8. 2009 14:23
Pani Olgo - socialismus skoncil uz jsou otevrene hranice!

Vazena pani Zubova, jestli si myslite, ze jsme stale v roce 1980, kdy byly zavrene hranice a informace o tom co se deje v zahranici jsme meli zprostredkovane od lidi jako jste vy politici a navic vetsina naroda neumela jiny nez matersky jazyk. Tak to se silne pletete. Je rok 2009 a mnozi z nas jsou v zahranici casteji nez Vy sama a maji pristup k zahranicnim zdrojum. Tudiz veta - - - "Musím říct naprosto zodpovědně, že lidem v Evropě je pád Topolánkovy vlády úplně lhostejný. Neznají bývalého premiéra. Zpravidla neumějí jmenovat nikoho z našich politiků s výjimkou prezidentů Klause a Havla. O tom, že v ČR padla vláda, evropská veřejnost netuší." - - - je nepravdiva a zavadejici. Uvedomte si, ze internet nejsou bilboardy, tady to neni o mnozstvi....a neda se tu pouzivat metoda, ktere se americani rikaji ...."stretch the true"....

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

30. 8. 2009 14:39
Re: Pani Olgo - socialismus skoncil uz jsou otevrene hranice

tenhle je sice z brezna, ale za to z jednoho nejvlivnejsich casopisu na svete The Economist. Ten nase predsednictvi sledoval dost peclive a venoval nam tuto hezkou analyzu, kterou jsme dohrali nasi roli v Evrope a ukazali se jako nespolehlivi partneri a nevypocitatelni pitmoci, kteri si shodi vladu v dobe kdy 1) maji odpovednost i za reprezentaci EU, 2) je ekonomicka krize a je nutno mit stabilni vladni struktury, aby se dalo krizi celit. Misto toho i Vas hlas, Vazena pani Zubova, prispel k tomu, ze zeme celi situaci, kdy ma urednickou vladu bez politicke podpory, ktera nyni ma jen velmi malo prostredku zabranit rekornimu propadu 260 miliard! Jenze to vas oranzove politiky zamerene na hloupou domaci politku vubec nezajima kam na vas s nejakou krizi, ze? Koho to zajima! Tady mate ten clanek co si par desitek tisic lidi precetlo - http://www.economist.com/displayStory.cfm?story_id=13374428

0 0
možnosti
SZO

standa z Ostravy

30. 8. 2009 14:19
Souhlasím s vámi.

Poslechl jsem si váš projev v dni hlasování o nedůvěře vládě. Přečetl jsem si jej a hlavně jsem zaznamenal efekt na hlavních představitelích vlády. Z tohoto pohledu nebylo možné dát podporu vládě.

K Wolfovi. Nebyla to jen otázka tohoto poslance. Česká televize ztáhla i miliony pro Tošenovského od OKD před volbami do Eu parlamentu. Díl pro Reportéři ČT se stříhal, a o Tošenovském se nezmínili. Ačkoliv byl součástí  a je součástí kauzy. Dokonce ukončily spolupráci s reportérkou. Taková byla situace. Co se týče Entropy, tam nesl veškeré náklady (10 milionů) Bakala. Stát musel odstoupit od financování.

Z vlády se stal zájmový kroužek, v kterém bylo hlavní si získat celosvětové konekce. Především pro svůj prospěch, nebo pro dobrý pocit. Právě proto hlasovali poslanci ze všech politických stran pro nedůvěru vládě vyjma KUD-ČSL. Protože byla po vlivem karieristů Kalouskem, Severou a Parkanovou.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

30. 8. 2009 14:26
Re: Souhlasím s vámi.

Kdyby měly vlády padnout kvůli sestřihům dokumentů ,tak by byly na světě jen přechodné vlády,které by sestříhávaly dokumenty jen přechodně.

Byl to politický boj ,kde se Zubová rozhodla dát tomu,kdo dá víc. Těch korouhviček bylo a bude.Nic bych za tím nehledal,než politický karierismus. 

0 0
možnosti
J

jirkaknop

30. 8. 2009 13:14
Z blogů se bohužel

stávají politické agitky. Nemluvě o diskuzích,kde najatí psavci píší podle not politických stran. Blog je názorová platforma. Pokud bude zaplevelen politickým bojem , PR agenturami a různými placenými názory,ztratí svůj smysl.

0 0
možnosti
SZO

standa z Ostravy

30. 8. 2009 14:21
Re: Z blogů se bohužel

Píšete o něčem, na co nikdy nebudete mít důkaz. Nejsem si vědom takových událostí.

Jestli k tomu dochází, pak nejméně z 6-ti politických stran.

0 0
možnosti
IK

mejsehezky

30. 8. 2009 12:49
Paní Olgo

Nenechte se některými "diskutujícími" otrávit, bude líp R^

0 0
možnosti
J

jirkaknop

30. 8. 2009 13:14
Re: Paní Olgo

Vždyť to ani nepíše ani nečte. Píše jí to Medea .

0 0
možnosti
VM

Dluhy se neplatí

30. 8. 2009 11:54
Pokud Zubovová ve volbách propadne, umístí ji Paroubek

do jednoho z nevěstinců ČSSD, například u Mrštiny v hotelu Vyhlídka...

0 0
možnosti
DA

don Alojz

30. 8. 2009 12:01
Re: Pokud Zubovová ve volbách propadne, umístí ji Paroubek

...ale fuj.....dávat peníze za ruskou ojetinu??? nééééé!!!

0 0
možnosti
DA

don Alojz

30. 8. 2009 11:50
...

 Tak tady jsem si už naprosto jist,že blog nepíše gaspaža Zubovová,ale najatý člověk. Použité výrazivo by tato ženština velmi omezeného duševního obzoru sotva slepila. V podstatě jsou to jen další agitky z Lidového domu.

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

30. 8. 2009 11:53
Re: ...

ale na Macuru je to taky podezřele bez chyb...

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
PhDr.Olga Zubová - politička

Seznam rubrik