Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Albert.Pes

5. 9. 2009 10:29
Takový nechutný předvolební populismus

jsem už dlouho neviděl. Na druhou stranu, od koho jiného než od Vás ho čekat. Doufám, že se všem normálním ženám po přečtení Vašeho článku udělalo špatně. Rv

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

5. 9. 2009 13:01
Re: Takový nechutný předvolební populismus

Udělalo.

0 0
možnosti
KK

Lisinha

5. 9. 2009 9:27
Pěkněprosím,

neberte si do úst historii, když jí nerozumíte.

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

5. 9. 2009 6:19
Vyčpělé nesmyslné téma

Chytají se ho nešťastníci jako Zubová a Kocáb. Doufáte paní "političko", že vám volební lístky svírané v rukou žen právě nabyvších sebevědomí naskáčou do urničky?

0 0
možnosti
MT

tymak

5. 9. 2009 1:27
...

Dvě připomínky:

1) Skutečně se domníváte, že muži jsou vždy ti zlí a intrikující, zatímco ženy jsou ztělesněním všech kladných vlastností? Alespoň já mám ve svém okolí řadu příkladů hovořících opačně a zřejmě v tom nebudu jediný.

2) Kvoty - Chcete pro ženy rovné příležitosti nebo rovné výsledky ve volbách? Pokud zavedeme jedny kvoty na ženy, nedivil bych se kdyby casem přisly i dalsí kvoty podle narodnostnich mensin,sexualni orientace apod. a v tom případě už bych si pomalu mohli přestat hrát na demokracii. Navcí pokud může hlasovat každý bez ohledu na pohlaví, tak je problémem pouze žen samotných, že samy volí muže.

0 0
možnosti
PK

kraken

5. 9. 2009 0:51
pani Zubovova,

kdyz budu chtit opravit auto, naockovat a vysetrit psa, navrhnout a dodat nabytek a nebo treba ostrihat hlavu, je mi uplne jedno, jestli to dela chlap nebo zenska. Je jen jedna jedina profese, kde bych za kazdych okolnosti vyzadoval zenu a sluzby takovychto profesi nevyuzivam. Jde mi o to, abych zas sve penize dostal kvalitni a dobrou praci. A presne totez cekam v politice. Nevidim duvod, proc by se dobra a schopna zena nemohla prosadit. Pokud do politiky vstupuje od zacatku vyrazne mensi % zen, nevidim duvot, proc by s do hornich pater melo ladovat stejne muzu a zen.

A zrovna vy jste priklad zeny, kterou bych rad vymenil za kohokoliv jineho. Treba martana.

0 0
možnosti
D

dasa0302

5. 9. 2009 18:17
Re: pani Zubovova,

No, zdá se, že tohle napadlo Jyrku taky.

Marťani do kolaice nešli, tak se spojil s čím to šlo. ;-D

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

4. 9. 2009 23:14
Když už...

.... se budeme ohánět těmi stereotypními 'pravdami', že "muži-jsou takoví" a "ženy-jsou-takové", tak je potřeba se ohánět na obě strany. - možná že ženy jsou více pečovatelky než muži a možná i mají menší touhu po moci ... jenže zároveň jsou ženy daleko méně zásadové, neumí se poprat (i když jde o dobrou věc), nejsou odvážné a revoluční, protože je jim vždy bližší nějak fungující status quo než kreativní a nejistá alternativa, neumí se upnout na jednu prioritu, nespecializují se.... prostě existuje i strašlivá spousta pro politiku velmi špatných ženských vlastností....

Naštěstí je to blbost - i to jak Vy vidíte ženy jako spásynosné světice i to, co říkám já. NE VŠECHNY ženy jsou takové či makové .... a proto je vrcholně nefér a vrcholně pitomost řadit lidi na kandidátní listiny podle toho, co mají pod spodním prádlem.

Jestli mě kdy něco v životě dokáže jó hodně naštvat, tak jsou to situace, kdy vyhrávám jen proto, že jsem holka ... schopné ženy si takovou degradaci naprosto nezaslouží.

0 0
možnosti
OK

olda karas

5. 9. 2009 9:07
Re: Když už...

..mluvíte mi z duše, EvoR^

0 0
možnosti
KM

kvetuska

4. 9. 2009 23:11
Paní poslankyně,

že volíte toto téma chápu, snažíte se polapit ženské. Příště však prosím zkuste napsat něco sama, aspoň se pobavíme.Tohle vaše dílko je sestaveno z několika již uveřejněných článků. Smůla, tady jsou lidi, ktaří občas čtou. Nebo si někoho platíte aby za vás tohle smolil? V tom případě - ;-D  

0 0
možnosti
A

Angi

4. 9. 2009 21:53
Ani jsem článek nečetl.

Protože této ženě nevěřím ani slovo.

0 0
možnosti
P

pěnice

4. 9. 2009 21:45
Ženy v politice určitě chybí,

ale to není o vás ,paní.Vy kde přijdete,naděláte akorát paseku.Líbivé články nezapůsobí.Od vás určitě ne.

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

4. 9. 2009 19:32
ano, souhlasím,

hloupé nány určitě:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
PhDr.Olga Zubová - politička

Seznam rubrik